Facials

Maak hier je afspraak

De Wetenschap van Circadiaanritmes

De term Circadiaanritme zegt je misschien niks, maar van je biologische klok heb je vast wel al gehoord. Dit genetisch bepaalde en dus aangeboren mechanisme regelt allerlei lichamelijke functies met een bepaalde periodiciteit. Niet alleen bij mensen, maar ook bij planten en dieren. Zo heb je bijvoorbeeld jaarlijkse ritmes (vogeltrek of voortplantingsgedrag van veel dieren), maandelijkse ritmes (menstruatiecyclus) en ook de dagelijkse ritmes of circadiaanritmes (‘circa dies’ betekent ‘de hele dag rond’ in het Latijn).

 Circadiaanritme en de Huid

Onze huid wordt gestuurd door zo’n circadiaanritme. Om het eenvoudig te houden: overdag moet je huid beschermd worden tegen schadelijke invloeden van buitenaf en ’s nachts gaat ze in herstelmodus. Het is dus belangrijk om jouw huidverzorging hierop aan te passen. De producten van Circadia zijn speciaal ontwikkeld om je huid optimaal te verzorgen volgens de circadiaanritmes. Wil je weten wat het uitgebreide gamma van Circadia kan betekenen voor de biologische klok van jouw huid? Maak dan snel een afspraak.

 

Meet & Treat

Meet & Treat

My welcome treatment for new clients

Je eerste gelaatsverzorging? Geen probleem!
Bij Sentirsi zorgen we ervoor dat jouw first skin experience onvergetelijk wordt. Aan de hand van een intakegesprek maken we kennis met jouw wensen qua huidverzorging.  Door een huidanalyse leren we ook de noden van jouw huid kennen. Zo kunnen we als huidcoach je correct adviseren in jouw huidverzorgingsritueel en het advies meteen toepassen bij de eerste gelaatsverzorging.

Je hebt maar één huid, laat ons ze samen met jou in de beste conditie brengen en houden. Dankzij de hoogwaardige ingrediënten van de Circadia producten kan je rekenen op een ware weldaad voor jouw huid, alsook een zichtbare huidverbetering.

Meet & Treat (90 min.):

  • Intakegesprek, huidanalyse, opstellen behandelplan, advies op maat (30-45 min. – GRATIS)
  • Gepersonaliseerde gelaatsverzorging (60-90 min. – €95,00)

 

Feel good & relax

Time to take a pause and reset

Bij een “Feel Good & Relax” behandeling staat verzorging en ontspanning centraal. Deze behandeling is ideaal om kennis te maken met een professionele gelaatsbehandeling en je huid in contact te laten komen met actieve ingrediënten. Bij deze behandelingen wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige producten die steeds aangepast zijn aan jouw huidconditie en wensen.

Heb je een huidprobleem of wens je intensiever aan de slag te gaan met anti-aging, dan is een traject van huidverbetering aan te raden. Deze behandelingen en thuisproducten zijn intensiever om jouw doel te bereiken.

Feel Good & Relax gelaatsverzorging is ideaal: 

  • om je kennis te laten maken met een professionele gelaatsbehandeling
  • als je even een ZEN-VERWEN-moment nodig hebt
  • voor een gehydrateerde en glowy skin

Feel Good & Relax

Jouw Feel Good & Relax Facials

De Feel Good & Relax Facial duurt ongeveer 30 tot 45 minuten afhankelijk van wat jouw huid nodig heeft en kost tussen de €50,00 en €65,00.
Voor we starten met de gelaatsverzorging bespreken we altijd eerst de duur en het bedrag van de behandeling.

TRENDING – Dermaplaning

Glass skin is a trend that describes your skin looking so clear, dewy, smooth, even-toned and lustrous that it’s so flawless, reflective and translucent it has the appearance of glass”

Heb jij last van een doffe of vale huid? Ben jij helemaal klaar met de overbeharing in je gezicht? SENTIRSI heeft voor jou dé oplossing. Misschien heb je er al eens van gehoord: dermaplaning. Een behandeling die steeds populairder wordt.

Het resultaat van dermaplaning? Een prachtige gladde, zachte huid met een natural glow. Actieve ingrediënten worden nu nog beter opgenomen voor een nog beter resultaat. Bovendien ziet je make-up er na deze behandeling nog beter uit doordat de huid mooi egaal is.

Wil je graag meer weten over dermaplaning? Bekijk dan onze dermaplaning pagina. Wil je de behandeling meteen uitproberen? Dat kan perfect! Boek je behandeling via ons online boekingsysteem.

Meet & Treat

Huidverbetering

I got 99 problems but my skin ain’t 1

Heb je een huidprobleem of wens je intensiever aan de slag te gaan met anti-aging, dan is een traject van huidverbetering aan te raden. Deze behandelingen en thuisproducten zijn intensiever om jouw doel te bereiken.

Skin•vest•ment
The action or process of investing time, effort and money in your skincare routine with the expectation of achieving healthy and glowing skin in the future.

Een mooi resultaat behalen doe je niet over één nacht. Het is een traject dat tijd en consequentie vraagt. Er hangt ook een financieel plaatje aan vast. Daarom spreken we over ‘skinvestment’. Je moet investeren in je huid.

Uiteraard sta je er niet alleen voor. Wij bundelen onze krachten om je huid een echte gezondheidskuur te geven met pure, zuivere topproducten. Als huidverzorgingsconsulente ben ik graag een coach voor jouw huid! De gelaatsverzorgingen worden op maat van jouw huidconditie en na zorgvuldige huidanalyse aangeraden. Wij zetten onze expertise en ervaring in voor jouw gezonde huid. Preventief behandelen, effectief voeden en optimaal verbeteren, daar staan we voor. We informeren onze klanten graag over een gepersonaliseerde Circadia huidverzorging thuis. We geloven dat je in grote mate zelf verantwoordelijk bent voor de conditie van je huid en je lichaam.

 

Wist je dat 70% van je resultaat van je huidverzorgingsroutine thuis komt?

Het is heel belangrijk om een goede huidverzorgingsroutine te hebben. Geef je huid de nodige zorg en aandacht, je zal vanzelf merken hoe ze verandert. 1x per maand een professionele verzorging in ons salon geeft je huid een enorme boost. Om dit resultaat aan te houden EN te verbeteren is het aangeraden om je huid elke dag goed te verzorgen thuis.

Geen idee wat jouw huid nodig heeft of welke producten voor jou ideaal zijn? Laat u door ons adviseren bij jouw Meet & Treat Facial.

Dit interesseert je misschien ook?

  • Speciaal voor de tieners hebben we een Teen Facial. Het geeft de jonge huid de ondersteuning die het nodig heeft met een verzorging die ontwikkeld is om hormonale veranderingen aan te pakken in deze leeftijdsgroep. Deze verzorging bevat een diepe reiniging van de poriën, een enzyme exfoliatie om de acnehuid op te helderen, gevolgd door een verzachtend green tea mask om de onzuiverheden te verwijderen en het oppervlak te verlichten.
  • Last van acné op je rug (wordt ook wel eens backné genoemd) of kan je rug wel een verzorgende behandeling gebruiken? Boek dan de Back Facial: maximaliseer de hydratatie en verminder ontstekingen met deze kenmerkende behandeling. Een droge, vochtarme huid wordt getransformeerd met een complexe mix van hydraterende peptiden en
    plantaardige ingrediënten om kritische hydratatie in de huid te brengen, wat resulteert in algehele gezondheid en hydratatie.
  • Fire & Ice Booty Facial: maak je klaar voor deze firming booty behandeling alsook voor de bovenbenen. De huid wordt gepolijst met onze Blueberry & bamboo en ons aangepaste enzym. Actieve ingrediënten zullen worden toegepast op de gerichte gebieden om deze strakker en gladder te maken, terwijl de tekenen van cellulitis en de huidtextuur worden verminderd. Deze de behandeling wordt afgesloten met een masker dat de bovenbenen en billen onmiddellijk verstevigt. Dit biedt voordelen voor de huid op de lange termijn.

 

Contacteer ons of
maak nu je afspraak

Telefoon

+32 474 62 69 34

Adres

De Egdstraat 4a
3201 Langdorp

 

View Our Recent Work

OPENINGSUREN

Ma: 13u00 – 21u00
Di-Do: 9u00 – 21u00
Vrij: 9u00 – 17u30
Za: 10u00 – 16u00
Zo: Gesloten