About Us

Our Company

SENTIRSI IS ITALIAANS EN KOMT VAN SENTIRE: /SENˈTI.RE/ = (ZICH) VOELEN.

About

Our Story

SENTIRSI werd opgericht in 2018 en maakte deel uit van Bruiloftenplanner Maison des Fêtes. Onder SENTIRSI faciliteerde ik al mijn make-updiensten. Het duurde niet lang tot ik besefte dat mooie make-up hand in hand gaat met een goede huidverzorging. Een gezonde huid is namelijk een perfecte canvas om make-up op aan te brengen. Na drie jaar ervaring als MUA was het dan ook tijd om de volgende stap te zetten en me helemaal onder te dompelen in de beautywereld.
In 2021 koppelde SENTIRSI dan ook los van Maison des Fêtes en biedt het nu make-updiensten en schoonheidsbehandelingen aan.

 

Meet Margot

De drijvende kracht achter SENTIRSI? Dat ben ik, Margot Peters. Ik ben geboren in Vietnam en werd geadopteerd door twee fantastische mensen met een zeer groot hart. Mijn ouders hebben me gesteund door dik en dun en zijn mijn rots in dit heel avontuur. Ik heb ook nog een tweelingzus, zij komt  graag bij mij in de behandelstoel liggen en laat zich dan graag soigneren, mijn perfecte proefkonijn om mijn pas geleerde kennis en vaardigheden om te zetten in de praktijk.

Over konijnen gesproken, ik heb twee Spaanse windhonden genaamd Greca en Monte. Je kan ze vaak bij mij in de zetel vinden als ik niet aan het werk ben. Niets fijner dan een avondje Netflix kijken en knuffelen met mijn honden. 
Oh ja, één van mijn andere grote liefdes is, eten. Ik hou van koken en op restaurant gaan. Dat maakt mij oprecht gelukkig.

 

Our Passion

The things you are passionate about,
are not random. They are your calling.

Als make-upartiest en schoonheidsspecialiste is het mijn doel om iedereens schoonheid te accentueren en iedereen een op en top gevoel te geven. Ik luister naar jouw wensen en behoeften en streef er naar om deze zo best mogelijk waar te maken. Het is voor mij ook belangrijk om niet alleen de persoon te behandelen, maar ook de nodig tips & tricks mee te delen zodat je ook thuis zelf kan proberen om aan de slag te gaan.

Ik streef er naar om de beste service en producten aan te bieden waarbij de prijs in verhouding is met de kwaliteit. Op die manier probeer ik een fantastische ervaring te leveren voor al mijn klanten. Ik probeer me dan ook constant bij te scholen om iedereen optimaal te kunnen blijven behandelen en kwaliteit te kunnen blijven garanderen.

Feedback is voor mij dan ook van groot belang, want zo kan ik mezelf elke dag verbeteren en bijleren. Voor mij is mijn service pas geslaagd als het tot in de puntjes in orde is en jij volledig tevreden bent, want het zijn de kleinste details die het grootste verschil maken.

Contacteer ons of
maak nu je afspraak

Telefoon

+32 474 62 69 34

Adres

De Egdstraat 4a
3201 Langdorp

 

View Our Recent Work

OPENINGSUREN

Ma: 13u00 – 21u00
Di-Do: 9u00 – 21u00
Vrij: 9u00 – 17u30
Za: 10u00 – 16u00
Zo: Gesloten