Contact Us

Get in Touch

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in SENTIRSI.

Wil je graag meer informatie over de behandelingen?

Geef ons gerust een seintje via ons contactformulier.

Contactgegevens

+32 474 62 69 34
info@sentirsi.be

Adres

De Egdstraat 4A
3201 Langdorp

 

Openingsuren

Ma: 13u00 – 21u00
Di-Do: 9u00 – 21u00
Vrij: 9u00 – 17u30
Za: 10u00 – 16u00
Zo: Gesloten

Stay updated

Volg ons op social media

F.A.Q.

Frequently asked

Ik ben zwanger, voor welke behandelingen kan ik bij Sentirsi terecht?

Circadia heeft speciaal een behandelprotocol uitgeschreven voor zwangere vrouwen. Je kan dus met een gerust hart een gelaatsverzorging boeken bij Sentirsi.

InLei is het enige merk op dit moment dat klinisch getest is. Hierdoor weten we dat er geadviseerd is om geen brow/lashlifts uit te voeren tijdens het 1ste trimester van de zwangerschap. Na drie maanden kan je opteren voor een brow/lashlift al is het belangrijk om rekening te houden met het volgende: door hormonale veranderingen is de huid  tijdens de zwangerschap en bij het geven van borstvoeding gevoeliger. Dit kan er dus voor zorgen dat er sneller irritatie op kan treden. Een ander gevolg van deze hormonale verandering is dat er 50% kans is dat het resultaat na 48u verdwijnt.
BELANGRIJK: krijg je toch een (allergische) reactie dan kan je geen antihistamine of antibiotica gebruiken omdat deze behandelingen nadelig kunnen zijn voor de baby. Je zal de reactie dus moeten uitzitten. Omwille van deze rede voer ik geen brow/lashlift-behandeling uit bij klanten als dit hun eerste keer is.

Elke kleurstof of haarverf, ook henna, bevat kleine sporen PPD in zich. PPD, of Parafenyleendiamine, is een chemische verbinding die wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat de natuurlijke henna-verf een afdruk op de huid en het haar achterlaat. Er is echter niet veel onderzoek gedaan naar de effecten van blootstelling aan PPD voor de ongeboren baby en de mogelijke risico’s van deze chemische stof. Zoals eerder aangegeven is de huid gevoeliger en is de kans op irritaties groter. Met dat in gedachten en omdat we altijd geloven dat veiligheid op de eerste plaats komt, adviseren we je geen wenkbrauwen of wimpers te verven als je zwanger bent of in een IVF traject zit.

Gellak laten zetten op de nagels kan perfect tijdens de zwangerschap na het 1ste trimester en tijdens het geven van borstvoeding. Het is wel belangrijk om te weten dat door de hormonale verandering de gellak sneller van de nagels kan loslaten. Bij sommige vrouwen groeien de nagels ook sneller waardoor er sneller uitgroei is.

Zijn de producten die gebruikt worden dierproefvrij?

Alle merken waarmee Sentirsi werkt zijn dierproefvrij. De producten van Circadia zijn bijna allemaal vegan. Ja, bijna! Een paar producten van Circadia bevatten bijproducten van dieren en zijn dus niet vegan. De Micro-Exfoliating Honey Cleanser, de Post Peel Balm, het Firming Peptide Mask en de Blueberry & White Tea Hydrating Mist bevatten honing – het bijproduct van bijen, wat deze producten dus vanzelfsprekend niet vegan maakt. Wel hebben deze producten unieke eigenschappen zoals een antibacteriële en schimmelwerende werking, pakken ze onzuiverheden aan en laten ze je huid stralen.

Gelukkig biedt Circadia een groot gamma met tal van opties om deze producten te vervangen en even mooie resultaten neer te zetten.

Wat je levenswijze dus ook is, bij Circadia zit je altijd goed. De formules van Circadia zijn trouwens ook vrij van:
• Parabenen
• Sulfaten
• Synthetische kleurstoffen
• Propylene glycol

Bijna alle producten van InLei zijn vegan. Het enige product dat niet vegan is, is de filler (stap 3) bij de lashlift. Deze bevat keratine.

Welke betaalmethoden zijn er mogelijk?

Aankopen van producten en de geboekte behandeling(en)
kunnen contant of via de bankcontact-app of Payconiq betaald
worden. Dit wordt meteen ter plaatse in het salon betaald. Met de
bankkaart of via overschrijving is dus niet mogelijk.

Verkoopt Sentirsi cadeaubonnen?

Jazeker. Stuur of bel ons en dan zorgt Sentirsi voor een mooi ingepakt cadeaubon.

Goed om te weten: de geschenkkaart kan in één of meerdere keren gebruikt worden binnen de grenzen van de waarde en de geldigheid ervan. Niet geldig bij acties of kortingen. De cadeaubon kan niet omgeruild of terugbetaald worden en er kan geen wisselgeld worden gegeven. Kan niet vervangen worden bij verval, verlies of diefstal.

Hoe werkt het loyalty-systeem?

 Bij elk bezoek voor een behandeling krijg je een stempel op je klantenkaart. Bij je 5de bezoek krijg je 20% korting op je behandeling(en). Bij je 10de bezoek krijg je 30% korting op je behandeling(en).

Is er parkeergelegenheid bij het salon?

Ja, in normale omstandigheden is er plaats voor één auto voorzien.

Kan ik een afspraak verzetten/annuleren?

Indien je niet aanwezig kan zijn, gelieve 48u op voorhand je afspraak te verzetten of te annuleren. Bij te late annulering wordt er 50% vergoeding van de geboekte behandeling aangerekend. Wanneer je niet annuleert en niet komt opdagen, wordt het volledige bedrag van de geboekte behandeling in rekening gebracht.

Eventuele gevallen van overmacht (ongeval, sterfgeval,..) worden
beschouwd als uitzondering op de betaling van de vergoeding.

Zijn kinderen toegelaten?

Een kind is enkel toegelaten in het salon indien de behandeling voor het kind voorzien is en het kind vergezeld is van een volwassene.

Als de behandeling voor uzelf (ouder) voorzien is, vragen we u om uw kind thuis te laten aangezien het salon maar beperkt is van ruimte. U komt ook voor te ontspannen en zo kan ik me ook 100% focussen op jou.

Contacteer ons of
maak nu je afspraak

Telefoon

+32 474 62 69 34

Adres

De Egdstraat 4a
3201 Langdorp

 

View Our Recent Work

OPENINGSUREN

Ma: 13u00 – 21u00
Di-Do: 9u00 – 21u00
Vrij: 9u00 – 17u30
Za: 10u00 – 16u00
Zo: Gesloten