Make-up

Maak hier je afspraak

Natural Look

natural look

May your day be as flawless as your make-up

Wil je stralend door de dag komen? Dan is een mooie dagmake-up een échte aanrader. Wanneer je voor de natural look kiest, gaan we je uiteraard naturel maquilleren, met producten die bovendien ook nog eens je huid verzorgen en gezonder maken. Ik geef je de nodige tips & tricks zodat je deze ook thuis kan toepassen.

full glam

Life isn’t perfect but your make-up can be

Voor als het een keertje iets meer mag zijn.

Ben je van plan om eens lekker op restaurant te gaan en wil je je daarvoor net iets extra opmaken? Of ben je uitgenodigd voor op een feest en zoek je de juiste make-uplook voor bij jouw outfit? Kies dan voor deze full glam formule. Je krijgt een make-up look met alles er op en er aan. Je krijgt een look dat glamourous is en waar je gegarandeerd mee kan opvallen die avond.

Full Glam

Bridal Make-up

bridal make-up

You glow different when you’re happy

Ga je binnenkort trouwen? Sentirsi zorgt ervoor dat elke bruid op haar dag zal stralen. Een look dat zowel natuurlijk als feestelijk oogt. We maquilleren je zo dat je make-up gegarandeerd goed zit voor de hele dag. We houden ook rekening met jouw bruidsjurk, juwelen en alle andere details die jouw look af maken. 

Bruidsmake-up is altijd inclusief proefsessie. Zo krijg jij de kans om het resultaat te zien en de nodige aanpassingen door te geven, moest je dat graag hebben. Zo komt niemand voor verrassingen te staan en kunnen we jou de beste service aanbieden.

make-up suite

Joy is the best make-up. But a little lipstick is a close runner-up.

Bij een belangrijke dag hoort uiteraard ook belangrijk volk en die willen er natuurlijk ook stralend uitzien! Daarom kunnen we tijdens de grote dag van de bruid ook de make-up van de suite verzorgen.

Make-up suite

Me, myself & my mua

me, myself & my mua

It”s me and my time. It”s just me in my prime.

Wil je jezelf thuis kunnen opmaken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ken je wel de basis maar wil je graag leren hoe je een smokey eye zet met de perfecte eyeliner? Of eerder leren hoe je moet contouren? Dat kan allemaal in deze privé make-upsessie. Gedurende deze 2u durende sessie leren we jou al onze tips & tricks naar gelang jouw behoefte.

Moodboard

Om een goed idee te krijgen van wat jouw wensen en verwachtingen zijn, is het altijd handig als je op voorhand een moodboard opmaakt met make-up & hair looks die jij mooi vindt. 

Finished look

Neem een foto van jouw outfit en de juwelen die je zal dragen of neem ze mee indien mogelijk. Zo krijgen we een beeld van hoe je er die dag zal uitzien en welke make-up de look zouden aanvullen. 

Drink, eat, sleep

Zorg dat je genoeg geslapen hebt en uitgerust bent. Slaaptekort wordt snel zichtbaar aan de ogen. Alsook is het belangrijk om voldoende te eten en te drinken zodat je genoeg energie hebt om de dag door te komen.

hygiëne

 Neem een douche en poets je tanden alvorens we langskomen voor jouw make-up. Eens je gemaquilleerd bent, is het niet meer mogelijk om nog te douchen. Je tanden poetsen wanneer de lippenstift al aangebracht is, is ook niet praktisch.

Good To Know

Huidverzorging

Een goed verzorgde huid is in gezonde conditie en is dus de perfecte basis om make-up op aan te brengen. Tips voor een correcte huidverzorgings-routine kan je in onze blog terugvinden. We kunnen je ook in ons salon producten voor thuisgebruik adviseren.

Locatie

Indien het aanbrengen van de make-up op locatie gebeurd, is het belangrijk om met volgende dingen rekening te houden. Een ruimte waar voldoende daglicht is en je eventueel voor een raam kan zitten is ideaal. Zorg dat er op de locatie ook een tafel voorzien is waar we ons materiaal kunnen leggen.

Verwijderen make-up

Het komt wel eens voor dat er klanten zijn die normaal geen/amper make-up dragen en er dus geen make-upremover in huis is. We raden aan om toch in een goede reiniger te investeren zodat wanneer je na een fantastisch feest niet ‘s avonds moet thuiskomen en jouw gezicht moet gaan schrobben of gaat slapen met je make-up op.

Lippenstift

Tijdens jouw huwelijksdag zal je waarschijnlijk verschillende mensen een kus geven, lunchen, dineren en drinken. Hierdoor zal jouw lippenstift gemakkelijker van je lippen gaan en vraagt dit soms voor een bijwerking. Jij kan bij Sentirsi lippenstift kopen zodat je jouw kleur altijd bij jou hebt. Indien je geen lippenstift bij ons wilt kopen, raden we je aan om je eigen lippenstift mee te brengen. 

Proefsessie

Indien je een proefsessie met ons hebt ingepland, kan je best een t-shirt aandoen waarvan de kleur het dichts aanleunt bij de kleur van jouw outfit voor de dag zelf. Bijvoorbeeld een wit t-shirt als je trouwjurk ook wit van kleur is. 

We raden altijd aan om een proefsessie in de voormiddag in te plannen zodat jij de make-up een hele dag kan dragen. Zo kan je in verloop van de dag kijken hoe de make-up blijft zitten en hoe het er tegen de avond uitziet, rekening houdend dat een touch-up altijd noodzakelijk is doorheen de dag.

Tip: indien je een pasmoment van jouw trouwjurk plant, probeer dit dan in te plannen in de namiddag zodat je bij ons eerst je make-up kan laten doen. Zo krijg je al een goed idee hoe je er de dag zelf zal uitzien. 

Touch-up

Het is altijd handig om een make-uptas met de meest noodzakelijke producten in de buurt te hebben zodat je doorheen de dag je make-up kan bijwerken. Volgende producten zijn een echte must voor de perfecte touch-up: blotting paper, setting powder, lippenstift, mascara, wattenstaafjes, make-up brush… Indien jij wenst kan Sentirsi voor jou een touch-up kit samenstellen.

Our motto

Be your own kind of beautiful

Contacteer ons of
maak nu je afspraak

Telefoon

+32 474 62 69 34

Adres

De Egdstraat 4a
3201 Langdorp

 

View Our Recent Work

OPENINGSUREN

Ma: 13u00 – 21u00
Di-Do: 9u00 – 21u00
Vrij: 9u00 – 17u30
Za: 10u00 – 16u00
Zo: Gesloten