Services

Maak hier je afspraak

Brows

Brows

Eyebrows, the one thing you can get in shape without exercising.

Sentirsi is gespecialiseerd in het vormgeven van wenkbrauwen. Ons doel is om je wenkbrauwen te helpen je te complimenteren.

Facials

Skin•vest•ment

The action or process of investing time, effort and money in your skincare routine with the expectation of achieving healthy and glowing skin in the future.

Een gelaatsverzorging dat ontspannend en huidverbeterend werkt aangepast aan de noden van jouw huid. 1x per maand een professionele verzorging in het salon geeft je huid een enorme boost. Om dit resultaat aan te houden EN te verbeteren is het aangeraden om je huid elke dag goed te verzorgen thuis. Ca. 70% van het resultaat hangt af van je skincare routine thuis.  We stellen samen een behandelplan op en adviseren jou welke producten ideaal zijn voor thuisgebruik.

Facials

Lashes

Lashes

Goodbye mascara, hello lashlift

Een lashlift & filler is ideaal voor zij die hun ogen willen doen stralen zonder het gebruik van wimperextensions. De lashlift & filler zal jouw wimpers doen schitteren en de natuurlijke look behouden. De diameter van de wimpers wordt 24% dikker en de krul van de wimpers wordt vergroot met 31%. Je krijgt meteen dat mascara-effect, maar dan zonder de mascara.

make-up

Graag een naturelle make-up look of hou je meer van full glam? Volg je liever een workshop voor wat extra advies en tips & tricks? Bij Sentirsi ben je aan het juiste adres.

Lees meer

pedicure

Onze voeten krijgen veel te verduren. Verzorgde voeten is dus geen overbodige luxe. Na deze esthetische spa pedicure loop je weer op wolkjes.

Lees meer

manicure

Manicures zijn hot en de perfecte manier om je handen en nagels in topconditie te krijgen. Na een professionele en goede manicure zijn je handen en nagels weer verzorgd en zien ze er uit om door een ringetje te halen.

Lees meer

ontharingen

Door te waxen, ook wel harsen genoemd,  verwijderen we je haartjes met wortel en al. Hierdoor krijg je geen stoppels en komen je haartjes zachter terug. Bovendien wordt de haargroei steeds minder. Ideaal voor zij die houden van een huid dat superglad en zijdezacht is.

Lees meer

massage

Kom genieten van een heerlijk ontspannende massage. Zachte achtergrondmuziek en sfeervol licht helpen je jouw dagelijkse zorgen en spanningen los te laten en volledig tot rust te komen.

Lees meer

wedding arrangement

Als bruid in spé moet je aan veel zaken denken. Met onze arrangementen kunnen we je ontzorgen en ontspannen op je trouwdag laten verschijnen. 

Lees meer

Maak even tijd voor jezelf

Be Your Own Kind of Beautiful

Contacteer ons of
maak nu je afspraak

Telefoon

+32 474 62 69 34

Adres

De Egdstraat 4a
3201 Langdorp

 

View Our Recent Work

OPENINGSUREN

Ma: 13u00 – 21u00
Di-Do: 9u00 – 21u00
Vrij: 9u00 – 17u30
Za: 10u00 – 16u00
Zo: Gesloten