Wedding Arrangement

Maak hier je afspraak

Gefeliciteerd

Jouw trouwdag, een dag die je niet snel zal vergeten. Een dag waarin je mag gaan schitteren!

Eigen ideeën, eigen invullingen. Omdat iedere wens anders is, biedt Sentirsi verschillende wedding arrangementen aan. Variërend van een eenvoudige (bruids)make-up tot aan een compleet trouwarrangement waarbij jij van top tot teen wordt verzorgd.

Jouw trouwdag is waarschijnlijk naast één van de mooiste ook één van de belangrijkste dagen uit jouw leven! Na maanden van voorbereiding breekt plotseling de grote dag aan en ga je er met vrienden en familie een prachtige dag van maken. Maar voordat het moment daar is, moet er vaak nog wel veel geregeld worden. Sentirsi zal jou alvast ontzorgen rond jouw mentale welzijn en fysiek voorkomen.

 

Hoe gaan we te werk?

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek samen met een glaasje bubbels. Tijdens dit gesprek luister ik naar jouw wensen en wat jouw exacte verwachtingen zijn. We stellen samen een plan van aanpak op waarin we de behandelingen op het juiste moment inplannen naargelang de agenda’s het toelaten.

 

Hulp nodig bij het organisatorisch gedeelte van uw huwelijk? Weddingplanner Liesbet Patteet van Maison des Fêtes kan jou hier zeker bij helpen. Met haar passie voor het vak, haar kennis en jarenlange ervaring organiseert ze prachtige huwelijksfeesten,  dewelke met oog voor detail worden uitgewerkt. Alles draait om de ideale beleving. Haar streven is ervoor zorgen dat iedereen een dag beleeft om nooit meer te vergeten en om zoveel mogelijk herinneringen te creëren die haar bruiden hun leven lang zullen koesteren.

BeautifuL Bride to be

Let love sparkle!

Een stralende look gaat zoveel verder dan alleen de juiste make-up! Daarom hebben wij bij Sentirsi enkele arrangementen uitgewerkt met behandelingen die een echte must zijn voor bruiden die er fantastisch willen uitzien op hun grote dag.

Arrangementen voor bruid:

^

Sweet bride

^

Happy bride

^

Lovely bride

^

Beautiful bride

^

Glowing bride

^

Luxurious bride

^

Perfect bride

^

Afterglow

^

Honeymoon

He’s put a ring on it

All the stuff you’ll need as a groom and some more.

Als toekomstige bruidegom kan je kiezen tussen volgende arrangementen:

^

Gentleman

^

Mister Right

^

Mister Perfect

Our adventure

Life is an adventure best traveled together

Als koppel is het uiteraard leuk als jullie beiden volledig ontspannen aan dit nieuw avontuur kunnen beginnen. Voor zij die graag met z’n tweeën willen genieten van onze arrangementen hebben we een extra deal voorzien.

De deals zijn als volgt:

^

The Perfect Couple = Perfect bride + Mister Perfect Arrangement

Normaal €1.600,00 
Deal: €1.500,00

^

Better Together = Luxurious bride + Mister Right Arrangement

Normaal €700,00
Deal: €650,00

^

Newly weds = Honeymoon + Mister Right Arrangement

Normaal €500,00
Deal: €450,00

VIP Guest

No wedding party without guests

Ben je een ouder van het trouwkoppel, maid of honor, getuige, bruidsmeisje of bruidsjongen? Als gast wil je er uiteraard ook feestelijk en verzorgd uitzien. Daarom heeft Sentirsi ook voor de zowel vrouwelijke als mannelijke gasten arrangementen opgesteld. Benieuwd?

Arrangement op maat

Vind je niet precies wat je zoekt of wil je graag een arrangement op maat?
Contacteer ons gerust met jouw wensen en vragen en dan kijken we samen wat mogelijk is.

Contacteer ons of
maak nu je afspraak

Telefoon

+32 474 62 69 34

Adres

De Egdstraat 4a
3201 Langdorp

 

View Our Recent Work

OPENINGSUREN

Ma: 13u00 – 21u00
Di-Do: 9u00 – 21u00
Vrij: 9u00 – 17u30
Za: 10u00 – 16u00
Zo: Gesloten