Brows

Maak hier je afspraak

Natural Brows

Natural Brows

Good brows make everything better

Bij ons kan je ook terecht voor de ultieme klassiekers. We behandelen je wenkbrauwen met wax of met de pincet en leggen ze vervolgens mooi in vorm.

Shaping brows

Brows,  the one thing you can get in shape without exercising

Bij deze behandeling gaan we de wenkbrauwen shapen door middel van brow mapping. Brow mapping is de wenkbrauw op een symmetrische manier voorbereiden op de daaropvolgende behandeling.  Met behulp van een speciaal ontworpen touw kunnen we de wenkbrauwen tot in detail uitmeten en vorm geven volgens de golden ratio.

Bij deze techniek kunnen we de ideale wenkbrauwvorm creëren, aangepast aan elke persoon gezien de gezichtsvorm, hoogtepunt en lengte van de wenkbrauw voor iedereen verschillend is.

Shaping brows

Make-up brows

Make-up brows

Brows on fleek, all day long

Iedereen heeft een andere gezichtsvorm en
we weten dat elk van jullie wenkbrauwen zal hebben die ook van elkaar zullen verschillen.
Ons doel is om je wenkbrauwen te helpen je te complimenteren, door eerst de wenkbrauw op te meten en in kaart te brengen door middel van brow mapping. Daarna zullen we de wenkbrauwen waxen, haartjes verkorten en je wenkbrauwen tot in de perfectie tweezen.

Om je wenkbrauwen meteen flawless te doen ogen, werken we achteraf ook even de wenkbrauwen bij. We camoufleren de roodheid voor je met wat concealer en zorgen voor de finishing touch met make-up as if you woke up like this!

Tinting brows

Brows speak louder than words

Bij deze behandeling gaan we jouw wenkbrauwen shapen door middel van brow mapping en vervolgens gaan we jouw wenkbrauwhaartjes verven. De verf blijft 1-2 dagen op de huid, de kleur op de haartjes blijft 3-4 weken afhankelijk van de gekozen tint en jouw type huid en haar. Ook nazorg is zeer belangrijk om je resultaat lang te kunnen behouden. Ideaal voor zij die hun haartjes iets opvallender willen maar toch een natuurlijk effect wensen te behouden.

Tinting brows

HennaBrows

Henna Brows

Let’s make your brows a work of arch

Eén van de brow-hypes van het moment. De henna-techniek kleurt niet alleen de wenkbrauwhaartjes, maar ook de huid. Je wenkbrauwen krijgen zo een mooier, strakker en voller effect. Ideaal voor zij wiens wenkbrauwen te fervent geëpileerd zijn of zij die van de Instagram-brow-look houden en niet meteen voor microblading of powderbrows willen gaan.
Henna blijft ongeveer 10 tot 14 dagen op de huid en 4 tot 6 weken op de haartjes. Dit afhankelijk van jouw gekozen tint, jouw huidtype en haar. Ook de nazorg speelt hier een belangrijke rol in.

hybrid brows

Good brow vibes only

Hybrid brows zijn bijna niet meer weg te denken. Ze zijn de trend van het moment. Met Hybrid brows wordt de huid en de wenkbrauwharen geverfd en mooi gevormd. Het verschil met Henna brows is dat Hybrid brows veel langer zichtbaar blijft op de huid, namelijk 7 tot 10 dagen. Op de haartjes blijft het resultaat maar liefst tot 7 weken. Het vervaagt dus niet uit de haartjes maar het groeit eruit. Doordat bij deze behandeling ook de huid wordt geverfd zien je wenkbrauwen er optisch veel voller uit.

Wanneer je twijfelt om Powder brows te nemen, is dit een ideale behandeling omdat het een soortgelijke resultaat geeft.

Hybrid Brows

Brow Bomber

BrowBomber

All about them fluffy brows

De Brow Bomber is een heel opkomende behandeling! Andere termen die je mogelijk al eens bent tegen gekomen zijn Brow Lamination of Brow Lift. De Brow Bomber is ook dergelijke behandeling met als meerwaarde dat de laatste stap, de ‘Bomber’ de wenkbrauwharen zal voeden.

Deze behandeling is voor de liefhebbers van heerlijke, volle, fluffy wenkbrauwen. Of voor mensen met weerbarstige, onhandelbare wenkbrauwharen of wenkbrauwharen die van nature neerwaarts groeien.

Met deze behandeling corrigeer en herstructureer je de positie van de haartjes. Zo krijg je een gelifte en meer open ‘look’. De haartjes worden dus flexibel gemaakt zodat de klant ze in de gewenste vorm kan kammen. Heel strak opzij gekamd of lekker ‘fluffy’ omhoog!

 You are the boss and we’ll tame (or untame) those brows for you!

Shapen

Voor het mooiste resultaat kan je best voor je afspraak je wenkbrauwen 6 weken laten uitgroeien.

Testen

Indien je nooit eerder je haar of wenkbrauwen hebt laten kleuren moet er minstens 48 uur voor je afspraak een test worden afgenomen. Je kan hiervoor contact met me opnemen via e-mail.

zelfbruiner

Vermijd het gebruik van zelfbruiner minstens 1 week voor je afspraak! Het gebruik van zelfbruiner en browtint of henna zorgt voor een groene schijn in de wenkbrauwen.

Wanneer afgeraden?

  • Allergisch aan ppd of een allergische reactie ontstond tijdens de patch test.
  • De huid rondom de wenkbrauwen heeft wondjes/open plekjes
  • De klant het herpes virus heeft (in en om het ooggebied) of een andere medische aandoening van de huid dat voor (over)gevoeligheid zorgt
  • De haren van de wenkbrauwen een recente chemische kleuring gehad heeft (binnen de twee weken) dit kan voor over processing zorgen alsook voor een groene schijn
  • De klant jonger dan 16 jaar is
  • Tijdens zwangerschap

Good To Know

Wanneer nieuwe behandeling?

Laat geen nieuwe wenkbrauwbehandeling doen binnen de 6 weken. Indien je dit doet kunnen de wenkbrauwen overprocessed geraken.

Nazorg algemeen

Vermijd op olie gebaseerde producten of producten met AHA’s en retinol.

Ook het scrubben van de wenkbrauwen wordt niet aangeraden. Deze zijn té agressief voor de wenkbrauw.

Scrubben en het gebruik van deze ingrediënten stimuleren namelijk de aanmaak van nieuwe huidcellen. Hierdoor worden de oude huidcellen, met de tint, henna, dye eerder afgestoten.

Dagelijks insmeren met castor olie.

Dagelijks in de gewenste vorm borstelen.

Nazorg eerste 24u

  • Vermijd contact met water: ga niet meteen douchen, een bad nemen of zwemmen. Ga ook niet meteen sporten, zweet kan het resultaat beïnvloeden.
  • Vermijd producten: gebruik na de behandeling geen wenkbrauwproduct, oogmake-up of andere verzorgingsproducten op en rond de ogen.

Nazorg eerste 48u

Vermijd zonnebank of langdurige blootstelling aan UV-licht. Ga niet naar de zonnebank of zonnebaden. Dit kan de kleur sneller doen vervagen.

Nazorg eerste 72u

Vermijd chloor en stoom. Zwemmen in te veel chloorwater of langdurig contact met stoom doet de kleur sneller vervagen

Our motto

Good brows don’t happen by chance, they happen by appointment

Contacteer ons of
maak nu je afspraak

Telefoon

+32 474 62 69 34

Adres

De Egdstraat 4a
3201 Langdorp

 

View Our Recent Work

OPENINGSUREN

Ma: 13u00 – 21u00
Di-Do: 9u00 – 21u00
Vrij: 9u00 – 17u30
Za: 10u00 – 16u00
Zo: Gesloten