Facials

Maak hier je afspraak

Let''s treat that hyperpigmentation

Let’s treat that hyperpigmentation

The best foundation you can wear, is glowing skin

Hyperpigmentatie wordt veroorzaakt doordat melanine – het pigment dat je huid, haar en ogen hun natuurlijke kleur geeft – in bepaalde gebieden overmatig geproduceerd wordt. Je krijgt dan op verschillende plaatsen donkere vlekken op je huid. Die noemen we pigmentvlekken. Deze vlekken variëren vaak in grootte en vorm en kunnen donkerbruin tot zwart van kleur zijn. Hyperpigmentatie komt in verschillende vormen voor. Sproeten, ouderdomsvlekken en vlekken na ernstige acne zijn er voorbeelden van. De oorzaken van hyperpigmentatie kunnen worden verdeeld in drie categorieën:
  • Hormonaal: een verhoogd oestrogeenniveau kan leiden tot melasma, ook wel ‘zwangerschapsmasker’ genoemd
  • Ontstekingsremmend: als een puistje of wondje is genezen kan post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH) optreden.
  • Door de zon: dit soort hyperpigmentatie is het gevolg van beschadiging door de zon. Deze vorm van hyperpigmentatie noemen we ook wel ‘ouderdomsvlekken’, al heeft leeftijd niets te maken met de aandoening.

Speciaal voor jou, onze Let’s Treat That Hyperpigmentation Facials

  • Kies voor een behandeling van 35 tot 60 minuten dat tussen de €55,00 en €160,00 kost.
  • Mag het voor jou iets langer duren? Dan kan je kiezen voor een behandeling tussen de 90 en 120 minuten. Prijs varieert tussen de €100,00 en €180,00.

De duur en prijs wordt voor we starten aan de behandeling besproken.

Wist je dat 70% van je resultaat van je huidverzorgingsroutine thuis komt?

Het is heel belangrijk om een goede huidverzorgingsroutine te hebben. Geef je huid de nodige zorg en aandacht, je zal vanzelf merken hoe ze verandert. 1x per maand een professionele verzorging in ons salon geeft je huid een enorme boost. Om dit resultaat aan te houden EN te verbeteren is het aangeraden om je huid elke dag goed te verzorgen thuis.

Geen idee wat jouw huid nodig heeft of welke producten voor jou ideaal zijn? Laat u door ons adviseren bij jouw Meet & Treat Facial.

Contacteer ons of
maak nu je afspraak

Telefoon

+32 474 62 69 34

Adres

De Egdstraat 4a
3201 Langdorp

 

View Our Recent Work

OPENINGSUREN

Ma: 13u00 – 21u00
Di-Do: 9u00 – 21u00
Vrij: 9u00 – 17u30
Za: 10u00 – 16u00
Zo: Gesloten