Beauty Care Oncologie

ADVIES! Raadpleeg je behandelende arts en bespreek welke verzorgingen volgens haar/hem toegelaten zijn tijdens of na je behandeltraject.

  Beauty & Make-up professional oncologie

  Sometimes it takes only one act of kindness and caring to change a person’s life.

  Jouw wereld staat of heeft stil gestaan… 
  Er komen zoveel dingen op jou af, enorm veel informatie teveel om het allemaal te kunnen onthouden, emoties die je nog nooit eerder ervaren hebt, ziekenhuisbezoeken waarvan je de tel bent kwijt geraakt alsof dit allemaal nog niet genoeg is, verandert ook nog jouw lichaam, jouw haar en jouw huid.

  De drempel, die hoog kan liggen om dan naar een schoonheidsinstituut te gaan, kunnen en willen we als Beauty Professional Oncologie verlagen.

  Iedereen heeft wel eens nood aan een deugddoende ontspannende behandeling met een luisterend oor. Daarom bieden wek ook specifieke huidverzorgingen en relaxerende behandelingen aan die geschikt zijn tijdens en na een oncologische behandeling.

  Tijdens en na behandeling

   

  Velen patiënten denken dat eenmaal ze de diagnose krijgen, ze niet meer bij schoonheidsspecialistes terecht kunnen. Gelukkig zijn de tijden veranderd en hebben vele schoonheidsspecialistes zich verdiept in oncologie en schoonheidsbehandelingen.

  Dankzij deze ware ‘evolutie’ in de beauty branche, kan je jezelf dus nog steeds blijven verwennen en even een moment inlassen om te ontspannen. Je kan genieten van een deugddoende gelaatsverzorging of relaxerende herbalanceringsmassage. Bij ons kan je ook terecht voor een make-upsessie met advies. Hieronder lijst ik even alle mogelijkheden op.

  • Gelaatsverzorging op maat (60 min. – €65,00): er wordt niet huidverbeterend (corrective treatments) gewerkt, de gelaatsverzorging is ontspannend en de producten werken uitsluitend hydraterend en kalmerend.
  • Herbalanceringsmassages: deze massage is een unieke en speciale massagetechniek waarbij zachte strelingen en aanrakingen zonder druk uitgevoerd worden. Met deze massage trachten we de stressfactor en het emotionele welzijn te bevorderen. Dit is een streelzachte massage die ernaar streeft om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Er wordt geen nadruk gelegd op het los masseren van de spieren, maar op het vinden van diepe rust en ontspanning.
   • Volledig lichaam (60 min. – €65,00)
   • Gelaat, hals en schouders (45 min. – €50,00)
   • Nek, schouders en rug (45 min. – €50,00)
  • Make-up:
   • Me, Myself & mua (make-upsessie met advies) (120 min. – €95,00)*
   • Full Glam (50 min. – €45,00)
   • Natural look (45 min €35,00)
  • Nagels:
   • Manicure & Pedicure (90 min. – €65,00)
   • Manicure (45 min. – €35,00)
   • Pedicure (45 min. – €40,00)

  * bij aankoop van producten (ter waarde van €95,00) wordt de make-upsessie gratis)

   

  Na behandelingstraject

  Ondanks je oncologische behandelingen afgelopen zijn, zijn de bijwerkingen ervan niet te onderschatten. Gevolgen van chemo- en/of radiotherapie zijn bijvoorbeeld een droge en gevoeligere huid. Ook de haarstructuur van wenkbrauwen en wimpers kunnen veranderd zijn. Daarom dienen we als schoonheidsspecialist toch nog met enkele zaken rekening te houden en zijn helaas niet alle behandelingen geschikt voor jou. We zijn hier zeer eerlijk en open in, zodat verwachtingen bijgesteld kunnen worden of we kunnen ze net volledig waar maken. Volgende schoonheidsbehandelingen kunnen we na 6 maanden of na 1 jaar na behandeling uitvoeren. Raadpleeg altijd je destijds behandelende dokter.

  • Lashlift & Filler kan ten vroegste na 6 maanden en enkel als je wimpers voor 90% terug gegroeid zijn en gezonder aanvoelen (anders is het gewoon zonde van je geld want het resultaat zal dan miniem zijn).
  • Natural/shaping/make-up brows kunnen 6 maanden na laatste behandeling.
  • Tinting/henna/hybrid brows/brow lamination kunnen pas 1 jaar na je laatste behandeling.
  • Ontharen kan ten vroegste na 6 maanden, afhankelijk van hoe goed je huid hersteld is.

   

  Contacteer ons of
  maak nu je afspraak

  Telefoon

  +32 474 62 69 34

  Adres

  De Egdstraat 4a
  3201 Langdorp

   

  View Our Recent Work

  OPENINGSUREN

  Ma: 13u00 – 21u00
  Di-Do: 9u00 – 21u00
  Vrij: 9u00 – 17u30
  Za: 10u00 – 16u00
  Zo: Gesloten