Facials

Maak hier je afspraak

I'm Sensitive, So What

I’m sensitive, so what?

Filters are great, but great skin is better

De huid kan om vele redenen en op ieder tijdstip in het leven, van de babytijd tot op oudere leeftijd, gevoelig worden. Dit komt voor als de beschermende barrièrefunctie van de huid wordt verzwakt, waardoor de huid vatbaar wordt voor externe irriterende stoffen, zoals bacteriën, chemische stoffen, allergenen of andere stoffen. Symptomen kunnen in het gezicht, op het lichaam en op de hoofdhuid verschijnen, en bestaan uit roodheid, schilfers en zwellingen. Deze kunnen jeuken en het dagelijkse leven verstoren en tot ernstig fysiek ongemak leiden. Terwijl sommige mensen voorbereid zijn op deze ‘uitbraken’ van het probleem, worden anderen door deze ‘grillen van de huid’ verrast. Een gevoelige huid reageert vaak onvoorspelbaar en kan overal op het lichaam voorkomen. 

Echter, met een hypergevoelige huid zijn de zenuwen nog gevoeliger waardoor de reactie sneller en heftiger is. Een hypergevoelige huid is geen ziekte, maar een onprettig gevoel veroorzaakt door gevoelige zenuwen in de huid. Kenmerken van een hypergevoelige huid zijn jeuk en een prikkend of brandering gevoel – over het algmeen onzichtbare tekenen – en gaat gepaard met zichtbare tekenen zoals roodheid en droogte (al hoeft dit laatste niet altijd het geval te zijn). In ernstige gevallen kan een  Couperose of Rosacea gevoelige huid zich ontwikkelen. Rosacea is een chronische huidaandoening dat voorkomt bij 10% van de volwassen en met name bij mensen met licht haar. Symptomen zijn onder andere roodheid (erytheem), rode bultjes, zichtbaar rode bloedvaten en geirriteerde ogen.

Something To Choose

Gelaatsverzorgingen voor de gevoelige huid duren tussen de 35 en 60 minuten en kosten tussen de €50,00 en €120,00. Samen bespreken we welke verzorging het best zou passen voor jouw huid en portemonnee.  Je zal dus alvorens we starten met de behandeling weten wat deze zal kosten en hoeveel minuten deze zal duren.

Wist je dat 70% van je resultaat van je huidverzorgingsroutine thuis komt?

Het is heel belangrijk om een goede huidverzorgingsroutine te hebben. Geef je huid de nodige zorg en aandacht, je zal vanzelf merken hoe ze verandert. 1x per maand een professionele verzorging in ons salon geeft je huid een enorme boost. Om dit resultaat aan te houden EN te verbeteren is het aangeraden om je huid elke dag goed te verzorgen thuis.

Geen idee wat jouw huid nodig heeft of welke producten voor jou ideaal zijn? Laat u door ons adviseren bij jouw Meet & Treat Facial.

Contacteer ons of
maak nu je afspraak

Telefoon

+32 474 62 69 34

Adres

De Egdstraat 4a
3201 Langdorp

 

View Our Recent Work

OPENINGSUREN

Ma: 13u00 – 21u00
Di-Do: 9u00 – 21u00
Vrij: 9u00 – 17u30
Za: 10u00 – 16u00
Zo: Gesloten