Mannen

Maak hier je afspraak

Facials

Real men take care of their skin.

Steeds meer mannen gaan voor een gezichtsbehandeling. Want ook een man wil er graag verzorgd uit zien.

Het verschil tussen een mannen- en een vrouwenhuid is dat de huid van de man een stukje dikker is, maar liefst 15% tot 25% dikker. De bloedvaatjes liggen dieper in de huid en de talgaanmaak is hoger. De doorbloeding en gevoeligheid van de huid is daardoor sterker. De huid van de man heeft een sterkere verhoorning, is vochtarmer, heeft meer bindweefsel en produceert meer talg. Daardoor heeft de man vaker last van onzuiverheden in het gezicht.

Bij mannen treden ouderdomsverschijnselen sneller op. Ze zijn ze sterker en stugger en er is minder makkelijk iets aan te doen. Daarom is het ook voor de man belangrijk al in een vroeg stadium dit proces te vertragen, maar zeker bij de eerste tekenen onmiddellijk in actie te komen. Daarnaast heeft een man sneller last van ingroeiende haartjes en soms zelf scheerirritatie in het gezicht. Om deze redenen zal een mannenbehandeling er dan ook anders uitzien dan die voor een vrouw.

Iedere gezichtsbehandeling bij SENTIRSI is geschikt voor de mannenhuid, maar zal tijdens de behandeling op de huidconditie worden afgestemd.

  • Gentleman’s Facial duurt ongeveer 60 minuten en kost €85,00. Deze ontspannende gelaatsverzorging omvat het reinigen van de huid, extracties, masker, serum en eindigen we met een voedende crème of SPF. We focussen ons op huidverbetering.
  • Mini Masculine Facial duurt ongeveer 30 minuten en kost €40,00. Bij deze facial focussen we vooral op het reinigen van de huid en extracties.

Rugbehandeling

Back facial

Veel mannen en vrouwen hebben last van onzuiverheden of acne op de rug. Hoewel de rug vaker bedekt is dan het gezicht kan het heel vervelend zijn om acne op de rug te hebben. Naast enkele leefregels kan een rugbehandeling zeer goed helpen bij onzuiverheden op de rug en schouders.

Soms gaat het om enkele mee-eters en puistjes, maar soms is er sprake van veel en diepe ontstekingen. De acne kan littekens achterlaten in de huid, waardoor oneffenheden blijft zien, ook als de acne verminderd of verdwenen is. Een rugbehandeling kan helpen om verdere ontstekingen te voorkomen en de zichtbaarheid van littekens te verminderen.

Tijdens een rugbehandeling wordt de rug gereinigd, zodat vuil en talg verwijderd is. Vervolgens wordt de huid diep gereinigd en worden onzuiverheden uit de huid verwijderd. Na het zuiveren van de huid wordt de huid verzorgd met hydraterende producten. Zo ga je na behandeling met een schone en verzorgde huid de deur uit.

Back facial

Manicure & pedicure

Hand- en voetverzorging

Men need manicures and pedicures too

De uiterlijke verzorging wordt steeds belangrijker voor de man. Een manicure of pedicure is dan ook zeker geen overbodige luxe. Een goede hand- en voetverzorging voorkomt o.a. kloven en ontstekingen. Hand- en voetverzorging is voor iedereen!

Het omvat het terugduwen van de nagelriemen, verwijderen van cuticle, in vorm vijlen van nagels, verwijderen van eelt bij voetverzorging en aanbrengen hydraterende en voedende olie voor nagels, aanbrengen van verzorgende hand- en/of voetcrème.

ontharingen

Door te waxen, ook wel harsen genoemd,  verwijderen we je haartjes met wortel en al. Hierdoor krijg je geen stoppels en komen je haartjes zachter terug. Bovendien wordt de haargroei steeds minder. Ideaal voor zij die houden van een huid dat superglad en zijdezacht is.

massage

Kom genieten van een heerlijk ontspannende massage. Zachte achtergrondmuziek en sfeervol licht helpen je jouw dagelijkse zorgen en spanningen los te laten en volledig tot rust te komen.

wedding arrangement

Als toekomstige bruidegom moet je aan veel zaken denken. Met onze arrangementen kunnen we je ontzorgen en ontspannen op je trouwdag laten verschijnen. 

Maak even tijd voor jezelf

Be Your Own Kind of Beautiful

Contacteer ons of
maak nu je afspraak

Telefoon

+32 474 62 69 34

Adres

De Egdstraat 4a
3201 Langdorp

 

View Our Recent Work

OPENINGSUREN

Ma: 13u00 – 21u00
Di-Do: 9u00 – 21u00
Vrij: 9u00 – 17u30
Za: 10u00 – 16u00
Zo: Gesloten