Lashlift & filler

DIT IS HET EERSTE MERK DAT GARANDEERT – DANKZIJ BEWEZEN KLINISCHE STUDIES – DAT DE LASH FILLER BEHANDELING:

 • De diameter van de wimpers 24% dikker maakt
  (in 3 behandelingen).
 • De krul van de wimpers vergroot met 31% (in 1 behandeling).

What You Get

Good lashes. Good mood.

InLei Lash Filler is een revolutionaire, innovatieve en unieke behandeling die de natuurlijke wimpers dikker en gekrulder maakt. InLei heeft uiterst kwalitatieve producten, 100% vervaardigd in Italië, die de natuurlijke wimpers een prachtige krul en voeding te geven.  Het enige product ter wereld dat effectief klinish werd getest op effectiviteit en aan de Medische Universiteit van Milaan. Dankzij uitgebreid en accuraat onderzoek van de ingrediënten, die met zorg zijn geformuleerd, hebben we nu een wimperbehandeling die klinisch is getest en wetenschappelijk is ondersteund.

InLei Lash Filler geeft elasticiteit, een zijde glans en een gezonde look aan de natuurlijke wimpers. 

OPMERKING:

De uitkomst hangt af van het herhaaldelijk proces omdat de resultaten steeds duidelijker worden als de behandeling wordt herhaald. Daarom raadt Sentirsi voor een optimaal resultaat 3 sessies aan om de 6 weken.

Voordelen lashlift

 • Klinisch getest op:
  • In-vitro-oogirritaties (getest op menselijke cellen)
  • Challenge test: microbiologische methode gericht op het beoordelen van het antimicrobiële effect van conserveermiddel van een cosmetische formulering.
 • Je hoeft geen mascara meer te gebruiken; je kan dus in jouw ogen wrijven zonder een vervelend gevoel.
 • Je staat ’s morgens op met een ‘opgemaakte look’.
 • Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen, sauna en slapen.
 • Voeding van binnenuit waardoor het niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. Bestaat uit echte keratine en de complexw “Three Regeneration
 • Natuurlijke wimpers wordt dikker en gekrulder.
 • Prachtig resultaat tot 6 weken lang!

Wanneer wordt de behandeling afgeraden?

^

Als de klant allergisch is voor één van de bestanddelen van één van de ingrediënten

^

Bij gezondheidsklachten, vooral met betrekking tot de ogen (wondjes, uitslag, als deze zijn aangetast of net genezen zijn of bij herpes)

^

Tijdens antibioticakuur (na 4 weken is het mogelijk, raadpleeg altijd eerst uw dokter)

^

Voor mensen die claustrofobie of epilepsie hebben

^

Als men in behandeling is voor kanker. WEL: één jaar na de behandeling zonder kleuring van wimpers

^

De klant heeft net een behandeling (semi) permanente make-up ondergaan. WEL: als alles geheeld is

^

De klant heeft onlangs een chirurgische ingreep ondergaan

^

Tijdens het 1ste trimester van zwangerschap

“Recensies”

Mijn wimpers, echt, damn, da's echt zot hoe "fel" die nu zijn. Echt zalig. Ik heb al complimenten gehad.

Lisa Moels

Zeker een aanrader voor een wimperlifting. Je wimpers worden met de grootste zorg en precisie behandeld en het geeft een duidelijk resultaat. Mijn wimpers zijn voller en mooi gekruld. (Om dan nog maar te zwijgen van de relaxe zetel waar je in mag liggen 🤭). 5/5 voor service, de behandeling en het resultaat.

Kirsten Tielemans

Gallery

Our Work

Opgelet bij slaaphouding

Heb je pas op het einde van de dag een afspraak voor je lash filler behandeling? Probeer dan niet op je ogen te slapen, dit kan het resultaat beïnvloeden.

Wees voorzichtig met je wimpers

Wrijf niet in je ogen, trek niet aan je wimpers.

Vermijd contact met water

Ga niet meteen douchen, een bad nemen of in het zwembad springen. Ga ook niet meteen sporten. Het zweet kan het resultaat beïnvloeden.

Vermijd producten

Gebruik na de behandeling geen mascara, oogmake-up, oogcrème of andere verzorgingsproducten op en rond de ogen. Plan dus ook geen gelaatsverzorging na je lashlift.

Vermijd zonnebank of langdurige blootstelling aan UV-licht

Ga niet naar de zonnebank of zonnebaden. Dit kan de kleur sneller doen vervagen.

Vermijd overvloedig water en stoom

Ga niet in de sauna, stoombaden of jacuzzi. Zwemmen in te veel chloorwater en stoom kunnen de krul verzwakken alsook de kleur sneller doen vervagen. Houd de wimpers en de ogen droog, zodat de filler goed kan intrekken.

Vermijd bepaalde producten

Vermijd waterproof mascara’s en eyeliners en op olie gebaseerde producten (castor of argan olien, wimperserum..) tenzij van InLei zelf. Deze zijn zo gemaakt dat ze perfect combineerbaar zijn.

Laat geen nieuwe wimperbehandeling binnen de 5 weken doen en gebruik geen wimperkrullers.

Fashion Lash Fix Serum

InLei Fashion Lash fixeert en modelleert de wimpers in de gewenste positie. Dankzij het ingrediënt “luminescine” afkomstig van de mullleinbloem heeft FASHION LASH luminescerende eigenschappen waardoor het de haartjes glanzend, natuurlijk en zacht aanvoelend maakt. Het serum herstelt de wimpers en beschermt tegen externe factoren. Kan gebruikt worden onder de Frida mascara.

Frida All In One Mascara

De Frida Mascara van InLei is een veilige, gemakkelijk verwijderbare mascara die gebruikt kan worden op zowel de natuurlijke wimpers als wimperbehandelingen en wimperverlengingen. Bevat echte keratine die de wimpers regenereert. Geeft nieuwe elasticiteit aan de wimpers en beschermt tegen externe factoren. Borsteltje met hoge precisie en definitie.

Inlei delicate cleanser mousse

Inlei MOUSSE ROSE is ideaal voor de dagelijkse reiniging van het gezicht, ogen en hals.  Geschikt voor alle huidtypen, van de jongste tot de meest volwassen. Het actieve ingrediënt van deze make-upremover, Rosa Damasco, is een echte gezichtsverzorging: het tonifieert en zuivert de huid, heeft extra reinigende eigenschappen, geeft elasticiteit en gaat huidveroudering effectief tegen.

Inlei MOUSSE ALOE is een innovatief product voor de verzorging en reiniging van natuurlijke wimpers en wimperextensions. Deze zachte en omhullende schuim is speciaal ontwikkeld voorde gevoelige huid.  Het reinigt en verwijdert op een milde manier alle onzuiverheden en overtollige talg van de wimpers en wenkbrauwboog.

Inlei MOUSSE AVENA is een innovatief product voor de verzorging en reiniging van natuurlijke wimpers en wimperextensions. De innovatieve formule is geschikt voor alle huidtypen.  Het reinigt en verwijdert op een milde manier alle onzuiverheden van de wimpers en wenkbrauwboog.

Contacteer ons of
maak nu je afspraak

Telefoon

+32 474 62 69 34

Adres

De Egdstraat 4a
3201 Langdorp

 

View Our Recent Work

OPENINGSUREN

Ma: 13u00 – 21u00
Di-Do: 9u00 – 21u00
Vrij: 9u00 – 17u30
Za: 10u00 – 16u00
Zo: Gesloten